Økonomi

Det koster et ophold på Sportstar College

Hvis du bor på Sportstar College

Du skal betale et engangsbeløb på kr. 5.500,- i tilmeldingsgebyr. Vi bruger ikke depositum, men et tilmeldingsgebyr som vi bruger til vedligehold og elevarrangementer i løbet af dit ophold på Sportstar College.

Du kan vælge at søge om at bo på enkeltværelse alle 3 år og betale kr. 5.700,- pr. måned. Prisen dækker husleje m. forbrug, internet og tv samt fuld forplejning.

Du kan også vælge at bo på dobbeltværelse og så skal du betale kr. 4.500,- pr. måned. College anbefaler at man tager første år på dobbeltværelse.

Hvis du er hjemmeboende

Hjemmeboende elever betaler et engangsbeløb på kr. 3.500,- i tilmeldingsgebyr. Du skal betale kr. 1.135,- pr. måned som lokal collegeelev.

Særligt for badmintonelever

Badmintonelever skal desuden betale kontingent til klubben samt påregne et mindre beløb i form af egenbetalinger til træningslejre og stævner. Dette afregnes direkte mellem spiller og klub.

Det er en forudsætning for at bo på Sportstar College at du spiller badminton i Ikast FS og at du er studieaktiv i en af Sportstar College godkendte uddannelser.

Betaling og afbrudt ophold

Collegepengene betales månedsvis forud. De dækker bolig (ikke hjemmeboende) inkl. forbrug, internetforbindelse, tv-signal på værelset, fuld forplejning(ikke hjemmeboende), collegetræning, fælles faciliteter og collegeundervisning.

Afbrydes collegeopholdet før tid, beregnes der 3 måneders opsigelse på alle forhold.

Læs mere om tilmeldingsgebyret, økonomi og ansøgning her.

SU

Det er muligt at søge SU som udeboende, hvis du har mere end 20 km hjem til dine forældre. For en mere detaljeret SU vejledning er du velkommen til at kontakte et af uddannelsesstederne.

Handelsgymnasiet Ikast 
Ikast-Brande Gymnasium