Ibg Judo

JUDO PÅ SPORTSTAR COLLEGE

Er du øvet judokæmper, der elsker at dyrke judo, og har du ambitioner om både personlig og sportslig udvikling samtidig med, at du uddanner dig?

På Sportstar College giver vi dig mulighed for, i tæt samarbejde med Ikast-Brande Gymnasium, at tage en ungdomsuddannelse samtidig med, at du dyrker judo.

Du bor på Sportstar College sammen med andre unge eliteidrætsudøvere der også har valgt at kombinere deres sport og uddannelse. Vi har mange års erfaring med at hjælpe sportselever til at få sammenhæng i hverdagen, således at du kan præstere i både sport og skole.

Uanset hvilken uddannelse du vælger, har du mulighed for skemalagt træning ni gange om ugen uden at gå glip af undervisning. Træningen og undervisninger foregår på Gymnasiet som ligger i byen, kun 7 minutters cykling fra Sportstar College.

SPORTSLIG OPTAGELSE

Ved ansøgning til Sportstar College eller til Ikast-Brande Gymnasium skal du skrive under præsentationen af dig selv, at du ønsker at være sportselev. For at blive optaget på IBG Judo skal du til en optagelsessamtale, hvor vi i fællesskab afklarer dit sportslige niveau.

Her kan du blive godkendt til optagelse eller få lagt en individuel træningsplan der sikrer, at du er klar til den høje træningsintensitet ved studiestart. Vi vil samtidig afklare om du kan blive optaget på Sportstar College.

JUDOSTJERNER INDTAGER

Sportstar College Ikast-Brande lancerede til skoleåret 2017/18 en unik linje for unge judotalenter, piger og drenge, der efter at have afsluttet folkeskolen får muligheden for at prøve talentet af som judokæmpere i et meget velfungerende idrætsmiljø. IBG Judolinje er oprettet i et tæt samarbejde med Ikast Brande Gymnasium.

Her er Judosporten i fokus, og med Ikast Brande Gymnasium og i Judo Danmark har vi fundet nogle troværdige og stærke samarbejdsparter, der kan sikre en optimal helhedsoplevelse for den enkelte elev på IBG Judolinjen.

Et elitemiljø med unikke faciliteter

Din hverdag på Sportstar College foregår i nogle af de bedste rammer i Danmark. Midt i det unikke miljø ligger Sportstar College bestående af tre elevfløje og et fælleshus, ege-HUSET.

Med IFS baneanlæg, Stadome og Ikast Stadion lige udenfor døren er fodboldrammerne på College helt i top. Inden for 10 minutter på cykel kan du komme frem til alle træningsfaciliteterne såvel som skolerne.

Uddannelse

Ungdomsuddannelserne i Ikast tager hensyn til dig som eliteidrætsudøver uden at gå på kompromis med kvaliteten af din uddannelse. På Sportstar College træner du samtidig med, at du tager din studentereksamen på normeret tid.

STX/HF – Ikast-Brande Gymnasium tilbyder mange års erfaring med kombinationen af eliteidræt og uddannelse. Her kan du vælge imellem to forskellige STX studieretninger eller en HF uddannelse, som begge tager hensyn til dig som håndboldspiller.

HHX – Handelsgymnasiet i Ikast tilbyder en studieretning, som er målrettet din hverdag. Med en HHX i Sports marketing åbner du mange døre mod fremtiden.

IB Sport, som er en del af Ikast-Brande Gymnasium, giver eleverne mulighed for at kombinere deres idræt med en IB uddannelse (international Baccalaureate).

SPORTSTAR COLLEGE IKAST-BRANDE

Sportstar College Ikast-Brande er et tilbud til landets største talenter indenfor en række af Danmarks mest udbredte idrætsgrene. Sportstar College er for dig, som vil noget med din sport, og for dig som er tændt af tanken om at udvikle dig i et elitemiljø rundet af en by med en lang tradition for topsport. Det unikke ved Sportstar College Ikast-Brande er hele seks idrætsgrene samlet under samme tag.

Målet er, at synergien, inspirationen, vidensdelingen, de faglige erfaringsudvekslinger og den fælles glæde ved idræt tilsammen skaber et af landets stærkeste idrætsmiljøer. Samtidig får du en uddannelse på enten gymnasiet eller handelsgymnasiet og tilbud om råd og vejledning i din personlige og individuelle planlægning af lige præcis din karriere

Undervisere på judo-linjen

Hvad er din passion?

Kontakt os