Faciliteter

Golf faciliteter helt i top

Vi samarbejder med både med Ikast golfklub og Tullamore golfklub som ligger meget tæt på Sportstar College. Desuden har vi sammen med Idrætsskolerne Ikast udendørs Driving range og putting green liggende lige udenfor døren. Der er mulighed for at træne indendørs i Stadome og i Ikast Indoor Golfcenter.

Ikast Golfklub Tullamore Golf Club
Fodbold lige udenfor døren

Sportstar College er bygget på det der tidligere var bane 15 på baneanlægget i Ikast FS. Det betyder også at vores nærmeste nabo er Stadome (fodboldhal) og 12 andre fodboldbaner som alle er meget velplejet. Derfor har vi mulighed for at tilbyde træningsfaciliteter der matcher årstiden. Der er lysbaner, græsbaner, vinterbaner og kunstgræsbaner. Ikast stadion og Stadome gør det muligt at spille kampe hele året uanset vejret.

Stadome Baneoversigt - Ikast FS
Halfacitliteter til Håndbold, Volleyball og Badminton

Med 7 haller i Ikast, er der super gode faciliteter for alle vores indendørs idrætsgrene. IBF Aena har 3 haller samt styrketræningslokale. De er hjemsted for Herning-Ikast håndbold, Håndbold Akademi Ikast og Ikast FS badminton. Her findes alt hvad man behøver for at få optimale træningsfaciliteter. På Idrætsskolerne Ikast, som er vores nabo, har vi også mulighed for at booke hal tider og det samme gør sig gældende i Hyldgårdshallerne samt på gymnasiet. Der er i alt 7 haller i Ikast by, så fleksibiliteten er stor. 

Sportscenter Ikast Hal C i Sportscenter Ikast
Aktivitetsforslag

Topsport tæt på Sportstar College

FC Midtjylland:
De talentfulde ungdomsspillere har hjemmebane på Ikast Stadion, mens Superligaholdet spiller på MCH Arena i Herning, ca. 15 min. kørsel fra Ikast. Læs mere på www.fcm.dk 

Ikast Håndbold:
Både de unge talenter og håndboldliga damerne spiller i Sportscenter Ikast i IBF Arena. Læs mere på www.fcm.dk 

Ikast FS Badminton:
1.,3. division og danmarkserien spiller i Ikast-'brande Arena. Læs mere på www.ifs-badminton.dk 

Herning Blue Fox ishockey:
Hockeyliga holdet spiller i Kvik hockey arena, som ligger ca. 15 min. kørsel fra Ikast. Læs mere på www.bluefox.dk 

HC Midtjylland:
Herrehåndbold på topniveau i MCH Hal B. Læs mere på www.hcmidtjylland.dk