Økonomi

DET KOSTER ET OPHOLD PÅ SPORTSTAR COLLEGE


Hvis du bor på Sportstar College

Du skal betale et engangsbeløb på kr. 5.500,- i tilmeldingsgebyr. Vi bruger ikke depositum, men et tilmeldingsgebyr som vi bruger til vedligehold og elevarrangementer i løbet af dit ophold på Sportstar College.

Du kan vælge at søge om at bo på enkeltværelse alle 3 år og betale kr. 5.700,- pr. måned. Prisen dækker husleje m. forbrug, internet og tv samt fuld forplejning.

Du kan også vælge at bo på dobbeltværelse og så skal du betale kr. 4.500,- pr. måned. College anbefaler at man tager første år på dobbeltværelse.

Hvis du er hjemmeboende

Hjemmeboende elever betaler et engangsbeløb på kr. 3.500,- i tilmeldingsgebyr.
Du skal betale kr. 1.135,- pr. måned som lokal collegeelev.

Læs mere om tilmeldingsgebyret, økonomi og ansøgning her.

Særligt for Volley

Der må forventes noget egenbetaling til blandt andet træningslejer i ind og udland. Disse skal dog ses som tilbud til collegeeleverne og er ikke obligatoriske. Herudover vil der være opkrævning af klubkontingent.

Det er en forudsætning for at bo på Sportstar College at du spiller volleyball i Ikast KFUM og er studieaktiv på en af Sportstar College godkendte uddannelser.

Betaling og afbrudt ophold

Collegepengene betales månedsvis forud. De dækker bolig (ikke hjemmeboende) inkl. forbrug, internetforbindelse, tv-signal på værelset, fuld forplejning(ikke hjemmeboende), collegetræning, fælles faciliteter og collegeundervisning. Afbrydes collegeopholdet før tid, beregnes der 3 måneders opsigelse på alle forhold.

SU

Det er muligt at søge SU som udeboende, hvis du har mere end 20 km hjem til dine forældre. For en mere detaljeret SU vejledning er du velkommen til at kontakte et af uddannelsesstederne.

Handelsgymnasiet Ikast
Ikast-Brande Gymnasium