Dagsrytmen

Dagsrytmen på Sportstar College er altid i forandring. Alt efter hvilken uddannelse du går på og alt efter hvilken idræt du dyrker, vil dit skema variere fra dag til dag.

Men det sidestående giver et overblik over, hvordan en generel uge ser ud på Sportstar College, og kan være med til at give dig et billede af, hvordan vi har valgt at tilrettelægge hverdagen.

Der er som nævnt forskellige træningstider for de enkelte idrætslinjer om eftermiddagen og aftenen. Hvis du har brug for yderligere information om lige netop din idræt, så kan du finde mere information under idrætternes egne sider. Du er også meget velkommen til, at kontakte den linjeansvarlige træner. Du finder navnet på kontaktpersonen under linjeidrættens side.

Om aftenen er der mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter som f.eks. pool, svømmehallen, biograftur eller en tur ind at se de lokale helte i håndbold, fodbold, badminton osv.

Fra tid til anden afholder vi College-night.
Emnerne kan varriere fra underholdning, foredrag til fællesture. Nogle vil være frivillige og nogle vil være med mødepligt.