Badminton

BADMINTONLINJEN PÅ COLLEGE

Det er vores vision, at du kommer nærmere badmintondrømmen samtidig med, at du uddanner dig. Det der kendetegner træningen på College er et øget fokus på den
individuelle træning. Gennem individuelle samtaler og analyser af dit spil laver vi i fællesskab en udviklingsplan, der passer til lige netop dig og dit niveau.

BADMINTON PÅ SPORTSTAR COLLEGE

Vi vil udvikle den enkeltes tekniske, taktiske, fysiske, mentale og sociale kompetencer i tæt samarbejde med en række af landets bedste trænere. Alt sker i et sammenspil med Danmarks Badminton Forbund og via synergi-effekten fra colleges øvrige sportsgrene. Implicit ligger, at man både kan spille badminton på højt niveau og samtidig tage en uddannelse.

Vi råder over moderniserede og funktionelle faciliteter og tilbyder syv ugentlige træningspas: Tre i IFS Badminton, tre på college, samt minimum et ugentligt skemalagt fysisk træningspas. Den fysiske træning tilpasses i mængde og intensitet den enkelte spiller og i forhold til perioden på sæsonen. Der gives en grundig indføring i principperne for vægttræning, kredsløbstræning og spring og sprint træning.

Sune Gavnholt, Malene Storm, Collegetræner & Peder Nissen, formand, IFS Badminton

Et elitemiljø med unikke faciliteter

Din hverdag på Sportstar College foregår i nogle af de bedste rammer i Danmark. Midt i det unikke miljø ligger Sportstar College bestående af tre elevfløje og et fælleshus, ege-HUSET.

Med IFS baneanlæg, Stadome og Ikast Stadion lige udenfor døren er fodboldrammerne på College helt i top. Inden for 10 minutter på cykel kan du komme frem til alle træningsfaciliteterne såvel som skolerne.

Uddannelse

Ungdomsuddannelserne i Ikast tager hensyn til dig som eliteidrætsudøver uden at gå på kompromis med kvaliteten af din uddannelse. På Sportstar College træner du samtidig med, at du tager din studentereksamen på normeret tid.

STX/HF – Ikast-Brande Gymnasium tilbyder mange års erfaring med kombinationen af eliteidræt og uddannelse. Her kan du vælge imellem to forskellige STX studieretninger eller en HF uddannelse, som begge tager hensyn til dig som håndboldspiller.

HHX – Handelsgymnasiet i Ikast tilbyder en studieretning, som er målrettet din hverdag. Med en HHX i Sports marketing åbner du mange døre mod fremtiden.

IB Sport, som er en del af Ikast-Brande Gymnasium, giver eleverne mulighed for at kombinere deres idræt med en IB uddannelse (international Baccalaureate).

SPORTSTAR COLLEGE IKAST-BRANDE

Sportstar College Ikast-Brande er et tilbud til landets største talenter indenfor en række af Danmarks mest udbredte idrætsgrene. Sportstar College er for dig, som vil noget med din sport, og for dig som er tændt af tanken om at udvikle dig i et elitemiljø rundet af en by med en lang tradition for topsport. Det unikke ved Sportstar College Ikast-Brande er hele seks idrætsgrene samlet under samme tag.

Målet er, at synergien, inspirationen, vidensdelingen, de faglige erfaringsudvekslinger og den fælles glæde ved idræt tilsammen skaber et af landets stærkeste idrætsmiljøer. Samtidig får du en uddannelse på enten gymnasiet eller handelsgymnasiet og tilbud om råd og vejledning i din personlige og individuelle planlægning af lige præcis din karriere

Undervisere på badmintonlinjen


Sune Gavnholdt

Hvad er din passion?

Kontakt os