Drømmen

Sportstar College Ikast-Brande er et tilbud til landets største talenter i en række af Danmarks mest udbredte idrætsgrene. Sportstar College er for dig som vil noget med din sport, og for dig som er tændt af tanken om at udvikle dig i et elitemiljø rundet af en by med en lang tradition for topsport. Det unikke ved Sportstar College Ikast-Brande er tilstedeværelsen af hele syv idrætsgrene under samme tag.

Målet er, at synergierne, inspirationen, vidensdelingen, de faglige erfaringsudvekslinger og den fælles glæde ved idræt tilsammen skaber et af landets mest eftertragtede idrætsmiljøer. Samtidig får du en uddannelse på enten gymnasiet eller handelsgymnasiet og tilbud om råd og vejledning i den personlige og individuelle planlægning af lige præcis din karriere.

Sportstar College ledes af Karsten Werge. En erfaren og respekteret leder, der beskriver lederstillingen som “sit drømmejob." Karsten Werge, der er uddannet pædagog, kommer med årelang erfaring fra arbejdet med unge mennesker og en bred vifte af tillidsposter fra idrættens verden, blandt andet jobbet som integrations- og uddannelsesansvarlig i FC Midtjyllands talentafdeling med hovedansvar for klubbens afrikanske spillere. “Det er en spændende og udfordrerne opgave at forene syv vidt forskellige idrætsgrene på et College, hvor folk med rod i individuelle sportsgrene som golf, badminton og cykling skal omgås og inspirere unge fra holdidrætter som fodbold, volleyball og håndbold,” siger Karsten Werge.