Fodbold

FODBOLD PÅ SPORTSTAR COLLEGE

Spil fodbold på højt niveau, gå på STX, HF, IB-Sport eller HHX og bo i et udviklende og inspirerende idrætsmiljø.

Fodbolden på Sportstar College er opdelt i 2 linjer. Den ene er FC Midtjyllands fodboldakademi og den anden fodboldlinje er IBG Fodboldcollege.

For at være elev på Sportstar College fodbold, er det en forudsætning, at du er en del af et klubtilbud.

Læs fodbold brochuren her.

Fodboldlinjen på college

I tæt samarbejde med Ikast-Brande Gymnasium, FCM, IFS-fodbold og ISI tilbyder vi morgentræning på højt niveau.

På IBG Fodboldcollege er filosofien, at udviklingen af mennesker og fodboldspillere går hånd i hånd. Hverdagen skal hænge sammen, så du trives både socialt, i skolen og på fodboldbanen.

Et elitemiljø med unikke faciliteter

Din hverdag på Sportstar College foregår i nogle af de bedste rammer i Danmark. Midt i det unikke miljø ligger Sportstar College bestående af tre elevfløje og et fælleshus, ege-huset.

Med IFS baneanlæg, Stadome og Ikast Stadion lige udenfor døren er fodboldrammerne på College helt i top. Inden for 10 minutter på cykel kan du komme frem til alle træningsfaciliteterne såvel som skolerne.

Uddannelse

Ungdomsuddannelserne i Ikast tager hensyn til dig som eliteidrætsudøver uden at gå på kompromis med kvaliteten af din uddannelse. På Sportstar College træner du samtidig med, at du tager din studentereksamen på normeret tid.

STX/HF – Ikast-Brande Gymnasium tilbyder mange års erfaring med kombinationen af eliteidræt og uddannelse. Her kan du vælge imellem to forskellige STX studieretninger eller en HF uddannelse, som begge tager hensyn til dig som fodboldspiller.

HHX – Handelsgymnasiet i Ikast tilbyder en studieretning, som er målrettet din hverdag. Med en HHX i Sports marketing åbner du mange døre mod fremtiden.

IB Sport, som er en del af Ikast-Brande Gymnasium, giver eleverne mulighed for at kombinere deres idræt med en IB uddannelse (International Baccalaureate).

SPORTSTAR COLLEGE IKAST-BRANDE

Sportstar College Ikast-Brande er et tilbud til landets største talenter indenfor en række af Danmarks mest udbredte idrætsgrene. Sportstar College er for dig, som vil noget med din sport, og for dig som er tændt af tanken om at udvikle dig i et elitemiljø rundet af en by med en lang tradition for topsport. Det unikke ved Sportstar College Ikast-Brande er adskillige idrætsgrene samlet under samme tag.

Målet er, at synergien, inspirationen, vidensdelingen, de faglige erfaringsudvekslinger og den fælles glæde ved idræt tilsammen skaber et af landets stærkeste idrætsmiljøer. Samtidig får du en uddannelse på enten gymnasiet eller handelsgymnasiet og tilbud om råd og vejledning i din personlige og individuelle planlægning af lige præcis din karriere.

Undervisere på fodboldlinjen


Thomas Søbye


Peter Nielsen


Frank Kristensen

Hanne Østgaard Dahl

Hvad er din passion?

Kontakt os