Ikast Håndbold drenge

IKAST HÅNDBOLD COLLEGE MED PERSONLIG UDVIKLING I FOKUS

Det er vores vision, at den enkelte spiller kommer nærmere håndbolddrømmen, samtidig med at de uddanner sig. Fokuseringen på den individuelle træning adskiller collegetræningen på håndboldlinjen fra den, du højst sandsynligt er vant til fra klubtræningen.
Gennem individuelle samtaler og analyser af dit spil laver vi i fællesskab en målsætning/udviklingsplan for, hvilken træning, der udvikler dit spillemæssige niveau optimalt. Du er på den måde ikke blot én blandt mange, men vi sætter 100% fokus på din håndboldudvikling.

Anerkendte trænere står bag det sportslige setup omkring Ikast Håndbold College.

Ikast Håndbold og Sportstar College er et helt unikt trænings og udviklingsmiljø med dygtige og engageret trænere.

Trænerne på drengehåndboldlinjen har "Star-Quality" idet der er tale om særdeles anerkendte ungdomstrænere med mange års erfaring i at arbejde med trænings- og udviklingsmiljøer.

Palle Hansen
Palle er linjeansvarlig på drenge håndboldcollege. Han er tidligere professionel Håndbold spiller, han har optrådt i den tyske Bundesliga, den svenske liga og håndbold ligaen herhjemme i Danmark, hvor han blandt andet har spillet i Skjern Håndbold, Fredericia HK og HC Midtjylland. Palle er bosat med hans familie i Ikast. Sideløbende med træner jobbet på College er Palle en del af træner teamet i Ikast Håndbolds U19 drenge afdeling, dermed sikrer vi en god sammenhæng for vores håndbold drenge i mellem morgen og aften træningerne.

Mads Bang
Mads har mange års erfaring inden for trænerfaget både som senior og ungdomstræner på et rigtigt højt niveau.
Han har både stået i spidsen for Skovbakkens 2. divisions herre hold, været assistent på Skovbakkens 1. divisions hold samt været træner for deres U16 og U18 1. divisions hold.
Derudover har Mads været JHF kreds 5 kredstræner, leder af drengehåndboldlinjen på Hellebjerg og været med omkring Aarhus Håndbolds U18. Ved siden af jobbet på college er Mads både U17 drenge træner og ansvarlig i Ikast Håndbold samt efterskolelære på Hammerum efterskole.

Michael Bruun
Sidst men ikke mindst, er Michael Bruun manden som sikre kvalitet, opmærksomhed og udvikling for vores målvogter. Michael har en flot professionel karrierer bag sig, med masser af liga og landsholds kampe på CV'et. Siden Michael indstillede hans aktive karriere, har han både på U og A landsholds niveau delt ud af hans erfaringer og viden, Michael har i mange år arbejdet med målvogter i dansk håndbold forbund.

Har du spørgsmål eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte Palle Hansen

Palle Hansen
Linjeansvarlig
palle@sportstarcollege.dk

Mads Bang