Håndbold College drenge

IKAST HÅNDBOLD COLLEGE MED PERSONLIG UDVIKLING I FOKUS

Det er vores vision, at den enkelte spiller kommer nærmere håndbolddrømmen, samtidig med at de uddanner sig. Fokuseringen på den individuelle træning adskiller collegetræningen på håndboldlinjen fra den, du højst sandsynligt er vant til fra klubtræningen.
Gennem individuelle samtaler og analyser af dit spil laver vi i fællesskab en målsætning/udviklingsplan for, hvilken træning, der udvikler dit spillemæssige niveau optimalt. Du er på den måde ikke blot én blandt mange, men vi sætter 100% fokus på din håndboldudvikling.

Anerkendte trænere står bag det sportslige setup omkring Ikast Håndbold College.

Ikast Håndbold og Sportstar College er et helt unikt trænings og udviklingsmiljø med dygtige og engageret trænere.

Trænerne på drengehåndboldlinjen har "Star-Quality" idet der er tale om særdeles anerkendte ungdomstrænere med mange års erfaring i at arbejde med trænings- og udviklingsmiljøer.

Mads Bang
Mads har mange års erfaring inden for trænerfaget både som senior og ungdomstræner på et rigtigt højt niveau.
Han har både stået i spidsen for Skovbakkens 2. divisions herre hold, været assistent på Skovbakkens 1. divisions hold samt været træner for deres U16 og U18 1. divisions hold.
Derudover har Mads været JHF kreds 5 kredstræner, leder af drengehåndboldlinjen på Hellebjerg Idrætsefterskole og været med omkring Aarhus Håndbolds U18. Ved siden af jobbet på college er Mads både U17 og U19 drengetræner, som han har fulgt siden 2019 og ansvarlig i HAI.

Andreas Justesen
Andreas har været ansat på college siden 2020 og er som hjemvendt lokal mand endnu et stærkt kort til vores trænersetup.
Med flere års erfaring som professionel seniortræner i Norge og tidligere ungdomstræner i Ikast har Andreas både det lokale kendskab til de lokale drenge, samt erfaring med spillere udefra.
Andreas er sideløbende med trænerjobbet på college også ansat som lærer og træner på ISI Efterskole, hvilket giver elever fra ISI et genkendeligt ansigt når de flytter fra efterskolen og over til de nye rammer på College.

Per Nygaard Thomsten
Per startede i HAI i sæsonen 2021-2022 med U19 drengene og har siden fulgt drengene, således han i sæson 2022-2023 har hovedansvaret for gruppen. Per har mange års erfaring fra ungdomshåndbold i klubber omkring Holstebro og er uddannet divisionstræner. En af Per`s store interesser er brugen af video ift. den enkelte spillers udvikling, samt hvordan vi som hold udvikler os. Det gøres der også brug af i træningerne, hvor også statistik har en stor betydning i analysedelen.

Christian Bendix
Christian er ansat som fysisk træner i Håndbold Akademi Ikast på både pige- og drengesiden. Christian er certificeret atletisk styrketræner, med erfaring fra en håndfuld forskellige sportsgrene og aldersgrupper. Han har arbejdet med atleter fra U17 til senior på både individuel og hold plan, og har en dyb forståelse for hvad der skaber en god atlet og hvilke færdigheder der giver atleten, de bedste vilkår for at performe på højeste niveau. De sidste par år er gået med at være træner for HIH U19, samt individuelle atleter fra blandt andet FCM og Dansk Skytte Union. Derudover, er Christian i færd med at udbygge hans teoretiske færdigheder indenfor sports psykologi.

 


Mads Bang
Linjeansvarlig
tlf. 22 32 85 43
mail: madsbang1985@gmail.com

Andreas Justesen