Håndbold College piger

HÅNDBOLD  COLLEGE MED PERSONLIG UDVIKLING I FOKUS

Håndboldtræningen foregår i foreningsregi, hvor trænerne på de enkelte linjer arbejder med spillerne, både i aften- og morgentræningen.

Gennem løbende dialog mellem trænerne og spillerne, der både kan være før, under og efter træning, prøver trænerne at finde frem til nogle fokuspunkter, der kan gavne spillerens videre udvikling. Trænernes rolle heri er, at observere spillerne og i samråd med spillerne og de andre trænere om gruppen, at skabe de bedste forudsætninger for udvikling af spillerens individuelle kompetencer.

Når du er elev på Sportstar College håndbold, er det en forudsætning, at du repræsenterer Ikast Håndbold eller Håndbold Akademi Ikast, under dit ophold her.

Anerkendte trænere står bag det sportslige setup omkring Ikast Håndbold College.

Håndbold Akademi Ikast og Sportstar College ønsker, at skabe et helt unikt trænings- og udviklingsmiljø og det kræver dygtige og engageret trænere.

Trænerne på pigehåndboldlinjen har mange års erfaring i at arbejde med trænings- og udviklingsmiljøer.

Mathias Rasmussen
Mathias er talentchef i Ikast Håndbold, ansat på ISI efterskole som håndboldtræner, og derudover cheftræner på U19 pigerne i Ikast Håndbold. Sideløbende med det, er Mathias talenttræner på pigeside i DHF og har derfor en rigtig god indsigt håndboldverdenen for denne gruppe af spillere.

Jonas Dyrborg
Jonas lever og ånder for håndbolden og er stort set at finde i hallen fra der åbnes til der lukkes. Ved siden af jobbet som College træner arbejder Jonas som administrationschef hos Ikast Håndbold og er med omkring U19 piger i Ikast Håndbold om aftenen. Igennem de sidste år har Jonas været en del af ISI højskole på håndboldtræner linjen og efterfølgende ansat hos Guldminen. Bekendtskabet med Ikast har været så godt at han har valgt at bosætte sig permanent i byen.

Morten Lars Jensen
Morten er ny træner i Ikast, hvor han om aftenen har hovedansvaret for U19 pigerne i Håndbold Akademi Ikast. Om morgenen er han med i morgentræningen, hvor han varetager haltræningen i samarbejde med resten af trænergruppen. Morten er tidligere spiller og har trænererfaring fra seniorverdenen, men nyder nu tilværelsen som ungdomstræner i et elitemiljø i Ikast. Morten bor i Hammerum og arbejder so pædagog i Ikast.

Emma Ravnmose Kristensen
Emma er tidligere collegeelev gennem 3 år og har været igennem hele miljøet som ungdomsspiller i Ikast, samt et enkelt år som senior inden en skade satte en stopper for spillet på banen. Nu er hun istedet morgentræner på pigesiden, samtidig med at hun om aftenen varetager U17 pigerne i Håndbold Akademi Ikast. Emma er desuden ansat på college og ISI efterskole.

Christian Bendix
Christian er ansat som fysisk træner i Håndbold Akademi Ikast på både pige- og drengesiden. Christian er certificeret atletisk styrketræner, med erfaring fra en håndfuld forskellige sportsgrene og aldersgrupper. Han har arbejdet med atleter fra U17 til senior på både individuel og hold plan, og har en dyb forståelse for hvad der skaber en god atlet og hvilke færdigheder der giver atleten, de bedste vilkår for at performe på højeste niveau. De sidste par år er gået med at være træner for HIH U19, samt individuelle atleter fra blandt andet FCM og Dansk Skytte Union. Derudover, er Christian i færd med at udbygge hans teoretiske færdigheder indenfor sports psykologi.

Palle Hansen
Palle er ansat på college og er med på morgentræningen hos pigerne, hvor han indgår i trænerteamet. Palle er mangeårig håndboldtræner på både pige- og drengesiden og har desuden haft mange år som professionel håndboldspiller i udlandet og i Danmark. Sideløbende med sin ansættelse på college og trænergerningen driver Palle sin egen virksomhed hvor der arbejdes med Metakognitiv terapi.

 

 


Morten Jensen


Emma Ravnmose


Palle Hansen
Linje ansvarlig
palle@sportstarcollege.dk
+45 23984111