Ikast Håndbold piger

IKAST HÅNDBOLD COLLEGE MED PERSONLIG UDVIKLING I FOKUS

Det er vores vision, at den enkelte spiller kommer nærmere håndbolddrømmen, samtidig med at de uddanner sig. Fokuseringen på den individuelle træning adskiller collegetræningen på håndboldlinjen fra den, du højst sandsynligt er vant til fra klubtræningen. Gennem individuelle samtaler og analyser af dit spil laver vi i fællesskab en målsætning/udviklingsplan for, hvilken træning, der udvikler dit spillemæssige niveau optimalt. Du er på den måde ikke blot én blandt mange, men vi sætter 100% fokus på din håndboldudvikling.

Anerkendte trænere står bag det sportslige setup omkring Ikast Håndbold College.

Ikast Håndbold og Sportstar College ønsker, at skabe et helt unikt trænings- og udviklingsmiljø og det kræver dygtige og engageret trænere.

Trænerne på pigehåndboldlinjen har mange års erfaring i at arbejde med trænings- og udviklingsmiljøer.

Leif Johnsen: Leif er Ikast Håndbolds "Grand old man" - medstifter af Ikast Håndbold, samt træner og sportslig ansvarlig lige siden. Han lever og ånder for fællesskabet og for at se unge mennesker udvikle sig. Leif og hans familie er bosat i Ikast og ved siden af jobbet som linjeansvarlig for pigerne på College, er Leif også en del af trænerteamet hos Ikast Håndbolds U17/U19 og 2. division damer, samt lære på ISI Idrætsefterskole.

Martin "Mester" Mikkelsen: "Mester" er vores klubmand, som står for håndboldtræningen torsdag morgen. Han har en lang fortid i Ikast Håndbold, hvor han både har været med til at udvikle drenge og piger, men han har også erfaring fra den absolutte top, hvor han både har stået i spidsen for Tarms 1. division damer og været assistent i herrernes håndbold liga i Lemvig. "Mester" og familien er bosat i Ikast og sideløbende med jobbet på college er "Mester" også at finde i hallerne om aftenen hvor har er den del af U19/2. division damer.

Morten Søgaard: Morten Søgård, er uddannet fysioterapeut og er ansvarlig for den fysiske træning. Morten har vært en del af campus miljøet i Ikast de sidste mange år, både som behandler på ISI efterskole, Sportstar College og i Ikast Håndbold. Morten er med på collegetræningen 1 gange i ugen, hvor han tester, behandler og udarbejder individuelle fysiske træningsprogrammer til vores håndbold elever.

Michael Brun: Sidst men ikke mindst, er Michael Bruun manden som sikre kvalitet, opmærksomhed og udvikling for vores målvogter. Michael har en flot professionel karrierer bag sig, med masser af liga og landsholds kampe på CV'et. Siden Michael indstillede hans aktive karriere, har han både på U og A landsholds niveau delt ud af hans erfaringer og viden, Michael har i mange år arbejdet med målvogter i dansk håndbold forbund.

Det er vigtig for College, at der er god sammenhæng i morgentræningen og det som foregår i klubben om aftenen. På den måde opnår vi det bedste sportslige og personlige resultater.

Ikast Håndbold pige college samarbejder med FCM håndbold akademi så vi udnytter den gode synergi der er i vores samlede håndbold miljø.


Leif Johnsen


Martin (Mester) Mikkelsen


Morten Søgaard