Håndbold College piger

HÅNDBOLD  COLLEGE MED PERSONLIG UDVIKLING I FOKUS

Håndboldtræningen foregår i foreningsregi, hvor trænerne på de enkelte linjer arbejder med spillerne, både i aften- og morgentræningen.

Gennem løbende dialog mellem trænerne og spillerne, der både kan være før, under og efter træning, prøver trænerne at finde frem til nogle fokuspunkter, der kan gavne spillerens videre udvikling. Trænernes rolle heri er, at observere spillerne og i samråd med spillerne og de andre trænere om gruppen, at skabe de bedste forudsætninger for udvikling af spillerens individuelle kompetencer.

Når du er elev på Sportstar College håndbold, er det en forudsætning, at du repræsenterer Ikast Håndbold eller IFS Håndbold, under dit ophold her.

Anerkendte trænere står bag det sportslige setup omkring Ikast Håndbold College.

Håndbold Akademi Ikast og Sportstar College ønsker, at skabe et helt unikt trænings- og udviklingsmiljø og det kræver dygtige og engageret trænere.

Trænerne på pigehåndboldlinjen har mange års erfaring i at arbejde med trænings- og udviklingsmiljøer.

Mathias Rasmussen
Mathias er talentchef i Ikast Håndbold, ansat på ISI efterskole som håndboldtræner, og derudover cheftræner på U17 pigerne i Ikast Håndbold. Sideløbende med det, er Mathias talenttræner på pigeside i DHF og har derfor en rigtig god indsigt håndboldverdenen for denne gruppe af spillere.

 

Lukas Röwekamp Iwersen
Lukas er ny træner i Ikast, hvor han om aftenen har ansvaret for flere af vores U17 piger i IFS Håndbold. Om morgenen er han med i morgentræningen, hvor han varetager haltræningen i samarbejde med resten af trænergruppen. Lukas har trænererfaring fra seniorverdenen på damesiden på både 2- og 3. divisions niveau og har arbejder som håndboldlærer gennem flere år i efterskoleverdenen, men nyder nu tilværelsen som ungdomstræner i et elitemiljø i Ikast. Lukas arbejder på ISI og er bosat i Ikast, hvor han ydermere også er en aktiv del af fællesskabet på klubbens seniorherrehold.

Mads Elkjær Petersen
Mads er ny træner i Ikast, hvor han varetager opgaven som cheftræner for vores U19 piger og samtidig er en aktiv del af morgentræning. Mads har mange års erfaring fra trænergerningen fra flere Århusianske klubben, men er nu flyttet til Ikast hvor han bor på college. Sideløbende med flere træneropgaver arbejder Mads på guldminen.

Christian Bendix
Christian er ansat som fysisk træner i Ikast på både pige- og drengesiden. Christian er certificeret atletisk styrketræner, med erfaring fra en håndfuld forskellige sportsgrene og aldersgrupper. Han har arbejdet med atleter fra U17 til senior på både individuel og hold plan, og har en dyb forståelse for hvad der skaber en god atlet og hvilke færdigheder der giver atleten, de bedste vilkår for at performe på højeste niveau. De sidste par år er gået med at være træner for U17 og U19, samt individuelle atleter fra blandt andet FCM og Dansk Skytte Union. Derudover, er Christian i færd med at udbygge hans teoretiske færdigheder indenfor sports psykologi.

 

 

 

Mads Elkjær Petersen
Morgentræner
Aftentræner på U19

Lukas Röwekamp Iwersen
Morgentræner
Aftentræner på U17

Mathias Rasmussen
Linje ansvarlig
mr@ikasthaandbold.dk
+45 28 91 02 81