Faciliteter

ENESTÅENDE TRÆNINGSFACILITETER

Sportstar College Ikast-Brande har et enestående samarbejde med Dansk Golf Akademi, ISI - Idrætsskolerne Ikast og de lokale golf klubber. Dette samarbejde sikrer optimale faciliteter for golfspillere. I College baghaven finder du indspilsgreen, bunkers, puttinggreen og drivingrange. Vores nærmeste nabo er Stadome med gode muligheder for indendørs træning. Det tager under 10 minutter, at cykle over til Ikast Indoor golfcenter, som fungerer som base for vintertræning. Som golfelev på Sportstar College har du desuden mulighed for at spille på Ikast Golf Klub og på Tullamore Golf Club. Vores faciliteter udgør tilsammen de bedste vintertrænings faciliteter i Danmark.

Velkommen til Ikast Golf Klub - Danmarks bedste pay & play bane

 


Bane med 6, 9 eller 18 huller. Ikast Golf Klub – et 18 hullers kuperet golfparadoks på den jyske hede, som også tilbyder pay & play.

Shoppen i Ikast Golf Klub tilbyder et begrænset sortiment. Shoppens åbningstider følger åbningstiderne for sekretariatet. Er dog altid åben i forbindelse med turneringer , firmaarrangementer m.v. Tlf. nr. til shoppen 97 25 20 09.

Relevante links: www.ikastgolfklub.dk

Velkommen til Tullamore Golf Club - Danmarks bedste 9-hullers bane

Banen blev etableret i 1988 og er beliggende i Tulstrup, et naturskønt område ved Storåen i Ikast. Tullamore Golf Club's bane er en smuk og velplejet parkbane med mange træer og med vandhazarder på syv af hullerne. Banen er ikke speciel lang, men har med smalle fairways og små greens stor sværhedsgrad. Den er ikke til de lange drives, men derimod til præcision og omtanke. Banen består af tre par 3 huller, fem par 4 huller og et par 5 hul.

Tullamore Golf Club har 9 huller, Short Game Area med lys, Approachgreens, Puttinggreen, indspilsgreen, træningsbunker samt et smukt klubhus i skotsk stil med "høflig selvbetjening".

Husk mønter til brug i automaterne og i baren.

Relevante links: www.tullamore-golf-club.dk