Håndbold

Herning-Ikast Håndbold & Håndbold Akademi Ikast

Det er vores vision, at du kommer nærmere håndbolddrømmen samtidig med, at du tager en uddannelse. Dagligdagen på HIH & HAI Akademi giver dig optimale betingelser for udvikling af dit talent og potentiale som håndboldspiller.

Gennem individuelle samtaler og analyser af dit spil laver vi i fællesskab en udviklingsplan, der har fokus på netop din udvikling.

de 3 håndboldlinjer

Palle Hansen Pigetræner Herning-Ikast Håndbold Akademi

Jonas Dyrborg, Leif Johnsen og Morten Søgaard
Pigetrænere Ikast Håndbold College

Mads Bang og Andreas Justesen
Drengetrænere Ikast Håndbold College

Her kan du se brochurerne for de tre linjer:

Håndbold Akademi Ikast Piger

Håndbold Akademi Ikast Drenge

Herning - Ikast Håndbold Akademi

HÅNDBOLDEN PÅ SPORTSTAR COLLEGE

Vores håndboldlinje er opdelt i 3 linjer: Herning - Ikast Håndbold Akademi for piger, Håndbold Akademi Ikast for piger og drenge.

Sportstar Colleges håndbold vision er, at de enkelte spillere kommer nærmere håndbolddrømmen, mens de uddanner sig. Gennem målrettet og individuel træning vil vi udvikle ligaspillere til verdens bedste håndboldligaer. Vi sikrer, at de unge klædes på både teknisk, taktisk, fysisk, mentalt og ikke mindst socialt. På den måde skabes selvstændige og hele mennesker. Vi sørger for, at de unge bliver inspireret og modnet af nogle af landets bedste talentudviklere. Desuden råder vi over unikke faciliteter med et helt nyt college, et moderniseret Ikast-Brande Arena med tre haller og et moderne Fitness center. Dermed er alle forudsætningerne for et enestående ophold i det midtjyske til stede.

Et elitemiljø med unikke faciliteter

Din hverdag på Sportstar College foregår i nogle af de bedste rammer i Danmark. Midt i det unikke miljø ligger Sportstar College bestående af tre elevfløje og et fælleshus, ege-HUSET.

Med IFS baneanlæg, Stadome og Ikast Stadion lige udenfor døren er fodboldrammerne på College helt i top. Inden for 10 minutter på cykel kan du komme frem til alle træningsfaciliteterne såvel som skolerne.

Uddannelse

Ungdomsuddannelserne i Ikast tager hensyn til dig som eliteidrætsudøver uden at gå på kompromis med kvaliteten af din uddannelse. På Sportstar College træner du samtidig med, at du tager din studentereksamen på normeret tid.

STX/HF – Ikast-Brande Gymnasium tilbyder mange års erfaring med kombinationen af eliteidræt og uddannelse. Her kan du vælge imellem to forskellige STX studieretninger eller en HF uddannelse, som begge tager hensyn til dig som håndboldspiller.

HHX – Handelsgymnasiet i Ikast tilbyder en studieretning, som er målrettet din hverdag. Med en HHX i Sports marketing åbner du mange døre mod fremtiden.

IB Sport, som er en del af Ikast-Brande Gymnasium, giver eleverne mulighed for at kombinere deres idræt med en IB uddannelse (international Baccalaureate).

SPORTSTAR COLLEGE IKAST-BRANDE

Sportstar College Ikast-Brande er et tilbud til landets største talenter indenfor en række af Danmarks mest udbredte idrætsgrene. Sportstar College er for dig, som vil noget med din sport, og for dig som er tændt af tanken om at udvikle dig i et elitemiljø rundet af en by med en lang tradition for topsport. Det unikke ved Sportstar College Ikast-Brande er hele seks idrætsgrene samlet under samme tag.

Målet er, at synergien, inspirationen, vidensdelingen, de faglige erfaringsudvekslinger og den fælles glæde ved idræt tilsammen skaber et af landets stærkeste idrætsmiljøer. Samtidig får du en uddannelse på enten gymnasiet eller handelsgymnasiet og tilbud om råd og vejledning i din personlige og individuelle planlægning af lige præcis din karriere

Undervisere på håndboldlinjerne


Leif Johnsen


Martin Mikkelsen
"Mester"


Jonas Dyrborg


Morten Søgaard


Palle Hansen

Mads Bang

Hvad er din passion?

Kontakt os