Uddannelserne

ATTRAKTIVE TILBUD OM UDDANNELSE

Ungdomsuddannelserne i Ikast tager hensyn til dig som eliteidrætsudøver, uden at gå på kompromis med kvaliteten af din uddannelse. På Sportstar College træner du samtidig med, at du tager din studentereksamen på normeret tid.

Du kan vælge, at tage en gymnasial uddannelse på enten Ikast-Brande Gymnasium eller på Handelsgymnasiet i Ikast. På begge skoler har vi gode erfaringer med at uddanne unge, der dyrker sport på højt niveau.

STX/HF – Ikast-Brande Gymnasium tilbyder mange års erfaring med kombinationen af eliteidræt og uddannelse. Her kan du vælge imellem to forskellige STX studieretninger, som tager hensyn til dig som idrætsudøver. Læs mere om STX og HF her.

IB Sport - er en del af Ikast-Brande Gymnasium og giver eleverne mulighed for at kombinere deres idræt med en IB uddannelse (International Baccalaureate). Læs mere om IB Sport her.

HHX – Handelsgymnasiet i Ikast, tilbyder en studieretning som er målrettet den hverdag, som vi befinder os i. Med en HHX i sportsmarketing åbner der sig mange muligheder for fremtiden. Læs mere om HHX her.

For alle uddannelser gælder det, at der bliver taget særlig hensyn til dig som idrætsudøver og du har skemafri til at morgentræne 3 gange om ugen.

Vi sikrer, at uddannelserne er fleksible. Du får bl.a. mulighed for morgentræning, nødvendig ekstraundervisning og lektiehjælp. På skolerne vil en kontaktperson sørge for, at der bliver taget hånd om uddannelsen, og at kontakten til Sportstar College hele tiden er intakt. IT-faciliteterne er "outstanding", og studiemiljø, faglighed og idrætsliv går tæt hånd i hånd.

Der er sportslige koordinatorer på skolerne som hjælper dig med at planlægge og strukturere din travle hverdag, så du får optimal tid til træning og lektier. Det er et unikt samarbejde mellem Sportstar College, skolerne og klubberne, som ikke er set magen til andre steder i Danmark.


Ikast-Brande Gymnasium - STX/HF/IB


HHX Ikast