Cykling

CYKELLINJEN PÅ COLLEGE

På cykellinjen på Sportstar College kan du udleve dine personlige mål og drømme, alt imens du tager en uddannelse.
Vi tilpasser fokusområderne i træningen til dit niveau og dine ambition.

Vi har fokus på helheden.

Derfor er alt træningen både individuel teknisk træning, styrke- og konditionstræning, og mentaltræningen prioriteret højt.

KOMMENDE CYKELSTJERNER

Sportstar College Ikast-Brande lancerede til skoleåret 2012/13 en unik linje for unge cykeltalenter, piger og drenge.
Unge talentfulde cykelryttere har hermed muligheden for at være en del af et meget velfungerende idrætsmiljø kombineret med en gymnasieluddannelse.

Cykellinjen er oprettet i et tæt samarbejde med Herning Cykle Klub. Cykelsporten er i vækst, og i Herning Cykle Klub samt Idrætsskolerne Ikast har vi fundet nogle troværdige og stærke samarbejdsparter, der kan sikre en optimal helhedsoplevelse for den enkelte elev på cykellinjen.

Udvikling på flere niveauer

Cykellinjen giver talenterne grobund for, at opnå personlige mål og drømme indenfor deres idrætsgren.
Sportstar College Ikast-Brande har den nødvendige erfaring med kombinationen af uddannelse og eliteidræt.

Cykeltalenterne får muligheden for at kombinere cykling på eliteniveau med en traditionel videre gående uddannelse på HHX eller STX med stor fokus på skolegang, det almendannende og fællesskabet. Det tætte samarbejde med skolerne gør det muligt at gennemføre gymnasietiden på de normeret 3 år, uden at det går ud over elevernes sportslige ambitioner.

Ved hele tiden at holde fokus på den enkelte elevs personlig udvikling, både i forhold til idrætten og til skolen, bestræber vi os på at udvikle det hele menneske.

Et elitemiljø med unikke faciliteter

Din hverdag på Sportstar College foregår i nogle af de bedste rammer i Danmark. Midt i det unikke miljø ligger Sportstar College bestående af tre elevfløje og et fælleshus, ege-huset.

Med de midtjyske landeveje lige udenfor døren er cykelrammerne på College helt i top. Inden for 10 minutter på cykel kan du komme frem til alle træningsfaciliteterne såvel som skolerne.

Uddannelse

Ungdomsuddannelserne i Ikast tager hensyn til dig som eliteidrætsudøver uden at gå på kompromis med kvaliteten af din uddannelse. På Sportstar College træner du samtidig med, at du tager din studentereksamen på normeret tid.

STX/HF – Ikast-Brande Gymnasium tilbyder mange års erfaring med kombinationen af eliteidræt og uddannelse. Her kan du vælge imellem to forskellige STX studieretninger eller en HF uddannelse, som begge tager hensyn til dig som cykelrytter.

HHX – Handelsgymnasiet i Ikast tilbyder en studieretning, som er målrettet din hverdag. Med en HHX i Sports marketing åbner du mange døre mod fremtiden.

IB Sport, som er en del af Ikast-Brande Gymnasium, giver eleverne mulighed for at kombinere deres idræt med en IB uddannelse (International Baccalaureate).

SPORTSTAR COLLEGE IKAST-BRANDE

Sportstar College Ikast-Brande er et tilbud til landets største talenter indenfor en række af Danmarks mest udbredte idrætsgrene. Sportstar College er for dig, som vil noget med din sport, og for dig som er tændt af tanken om at udvikle dig i et elitemiljø rundet af en by med en lang tradition for topsport. Det unikke ved Sportstar College Ikast-Brande er adskillige idrætsgrene samlet under samme tag.

Målet er, at synergien, inspirationen, vidensdelingen, de faglige erfaringsudvekslinger og den fælles glæde ved idræt tilsammen skaber et af landets stærkeste idrætsmiljøer. Samtidig får du en uddannelse på enten gymnasiet eller handelsgymnasiet og tilbud om råd og vejledning i din personlige og individuelle planlægning af lige præcis din karriere.

Undervisere på cykellinjen


Morten H. Knudsen
Linjeansvarlig
21 91 99 97
mk@isi.dk

Hvad er din passion?

Kontakt os