Økonomi

DET KOSTER ET OPHOLD PÅ SPORTSTAR COLLEGE

 

Hvis du bor på Sportstar College

Du skal betale et engangsbeløb på kr. 5.500,- i tilmeldingsgebyr. Vi bruger ikke depositum, men et tilmeldingsgebyr som vi bruger til vedligehold og elevarrangementer i løbet af dit ophold på Sportstar College.

Du kan vælge, at søge om at bo på enkeltværelse alle 3 år og betale kr. 6.200,- pr. måned. Prisen dækker husleje m. forbrug (el, vand & varme) og internet samt fuld forplejning. (2023 priser)

Du kan også vælge, at bo på dobbeltværelse og så skal du betale kr. 4.900,- pr. måned. (2023 priser) College anbefaler, at man tager første år på dobbeltværelse.

Hvis du er hjemmeboende

Hjemmeboende elever betaler et engangsbeløb på kr. 3.500,- i tilmeldingsgebyr.
Du skal betale kr. 1.135,- pr. måned som lokal collegeelev.

Linjespecifikke tillæg

Golfelever skal desuden betale et træningsgebyr på kr. 2.350,- pr. måned som dækker udgifter til individuel træning mm. dog ikke juli måned.

Basketballelever betaler et træningsgebyr på kr. 2.000,- pr. måned i 11 måneder. Denne pris inkluderer start-udstyrspakke, træning, kørsel til og fra kampe, og betaling til turneringer. Der betales ikke i juli.

Fodbold, håndbold, badminton, cykling og volley har alle en ekstra opkrævning på et kontingent fra klubberne. Herudover kan der forekomme egenbetaling til træningslejre eller lignende.

Lidt mere om tilmeldingsgebyret og collegepengene

Tilmeldingsgebyret er et engangsbeløb, der betales før opstarten på Sportstar College. Tilmeldingsgebyret erstatter et depositum som man kender det fra boligforeninger. Vi sørger for alm. reparationer og vedligehold på værelser i form af elpærer mm. Ved udflytninger efterlades værelset i samme stand som det overtages.

Alle elever modtager en startpakke med en tøjpakke, College-elevkort, vaskekort, nøgler og nøglechip.
Introforløb og sær-arrangementer (f.eks. fodboldgolf, foredrag, collegeaftner og grillevents) er også en del af gebyret.

Collegepengene betales månedsvis forud. De dækker bolig inkl. forbrug, internetforbindelse, fuld forplejning (ikke for hjemmeboende), collegetræning, styrketræningsfaciliteter samt vores fælles faciliteter.

Afbrydes collegeopholdet før tid, beregnes der 3 måneders opsigelse på alle forhold.

Hent et ansøgningsskema: Ansøg Sportstar College 

SU

Det er muligt, at søge SU som udeboende, hvis du har mere end 20 km hjem til dine forældre. For en mere detaljeret SU vejledning er du velkommen til at kontakte et af uddannelsesstederne.

Handelsgymnasiet Ikast
Ikast-Brande Gymnasium

Nyhed!

Hjælp talenter med din arv – opret testamente

Sportstar College hjælper idrætsudøver med at følge drømmen om en idrætskarriere uden at gå på kompromis med uddannelsen.

Du kan hjælpe håbefulde talenter med at følge deres drøm ved at donere arv til Sportstar College.

 

Hvordan gør du?

Hvis du ønsker at donere arv til Sportstar College, kan du oprette et gratis testamente hos virksomheden Dokument 24. Virksomheden har udarbejdet en online testamenteformular, der kan benyttes hjemmefra. Du kan altid få hjælp af virksomheden, der gratis hjælper dig pr. telefon og pr. e-mail.

Du udarbejder testamentet ved at svare på 12-15 spørgsmål online. Når du har svaret på spørgsmålene, så har Dokument 24 udarbejdet et fuldt juridisk gyldigt testamente til dig. Testamentet er skræddersyet til dig, og det overholder alle arvelovens retningslinjer.

 

Start dit testamente her

Testamentet fremsendes straks efter udarbejdelsen til din e-mail, hvorefter det skal skrives under. Underskrift skal ske som et notartestamente eller som et vidnetestamente. Du får begge muligheder for underskrift, når testamentet tilsendes. Sammen med testamentet modtager du også en guide til, hvordan testamentet skrives under.

 

Sportstar College er fritaget arveafgift

Vi er fritaget for at betale arveafgift, og alle donationer går dermed ubeskåret til at støtte unge idrætsudøvere. Vi er glade for store som små donationer gennem arv og testamente, og de unge idrætsudøvere sætter stor pris på din støtte.