Golf

GOLF PÅ SPORTSTAR COLLEGE

På Sportstar College arbejder vi helheds orienteret med alle dele af golf spillet. Det betyder, at den fysiske og mentale træning er side stillet med den taktiske og tekniske træning.

Vi forventer, at du er klar til at arbejde med dig selv og din personlige udvikling.

Få mere information om DJGA og deres samarbejde med Sportstar College

Læs brochuren her

GOLF PÅ SPORTSTAR COLLEGE

DJGA Sportstar Colleges filosofi:

Vi tror på, at målrettet arbejde og træning i et udviklende miljø blandt ligesindede giver resultater.

Vi følger DGU´s aldersrelaterede koncept. Det betyder, at der lægges stor vægt på evnen til at kunne træne i høj mængde og med stor kvalitet, hvilket er forudsætninger for den excellente præstation.

Vi arbejder helhedsorienteret med alle dele af spillet, hvilket betyder at den fysiske og mentale træning er sidestillet med den taktiske og tekniske.

Som golfspiller på Sportstar College forventes det, at du arbejder målrettet med både personlig og golffaglig udvikling. Vi ved, at det er et nåleøje at komme igennem til absolut højeste niveau. Derfor er det mindst lige så vigtigt, at den enkelte gennem træning i et udviklende miljø tillærer sig kompetencer som går udover sporten i sig selv, og som kan sættes i spil i en efterfølgende civil karriere.

DJGA Sportstar Colleges værdier

  • Vi tror på at vi binder den enkeltes hverdag sammen, og giver de optimale rammer for udvikling.
  • Vi tror på at læring sker gennem den dialog og det rum der skabes mellem spiller og træner. Derfor har begge et fælles ansvar for optimal læring.
  • Vi tror på at glæde og engagement er nøgleord for træning såvel som præstation.
  • Vi tror på at vilje skabes gennem vedholdenhed, beslutsomhed og fastholdelse.
  • Vi tror på at målsætning på såvel kort som lang sigt skaber motivation og giver energi.
  • Vi tror på at træningen i dag, er den vigtigste for at nå målet.

ET ELITE MILJØ MED UNIKKE FACILITETER

Din hverdag på Sportstar College foregår i nogle af de bedste rammer i Danmark.

Midt i det unikke miljø ligger Sportstar College bestående af tre elevfløje og et fælleshus, ege-HUSET. Med indspilsgreen, bunkers, puttinggreen, driving - range og Stadome lige i baghaven og Ikast Indoor Golfcenter, Tullamore Golf Club og Ikast Golf Klub inden for cykelafstand, er rammerne til golf på Sportstar College helt i top.

Inden for 10 minutter på cykel kan du komme frem til alle træningsfaciliteterne såvel som skolerne.

Uddannelse

Ungdomsuddannelserne i Ikast tager hensyn til dig som eliteidrætsudøver uden at gå på kompromis med kvaliteten af din uddannelse. På Sportstar College træner du samtidig med, at du tager din studentereksamen på normeret tid.

STX/HF – Ikast-Brande Gymnasium tilbyder mange års erfaring med kombinationen af eliteidræt og uddannelse. Her kan du vælge imellem to forskellige STX studieretninger eller en HF uddannelse, som begge tager hensyn til dig som golfspiller.

HHX – Handelsgymnasiet i Ikast tilbyder en studieretning, som er målrettet din hverdag. Med en HHX i Sports marketing åbner du mange døre mod fremtiden.

IB Sport, som er en del af Ikast-Brande Gymnasium, giver eleverne mulighed for at kombinere deres idræt med en IB uddannelse (International Baccalaureate).

SPORTSTAR COLLEGE IKAST-BRANDE

Sportstar College Ikast-Brande er et tilbud til landets største talenter indenfor en række af Danmarks mest udbredte idrætsgrene. Sportstar College er for dig, som vil noget med din sport, og for dig som er tændt af tanken om at udvikle dig i et elitemiljø rundet af en by med en lang tradition for topsport. Det unikke ved Sportstar College Ikast-Brande er adskillige idrætsgrene samlet under samme tag.

Målet er, at synergien, inspirationen, vidensdelingen, de faglige erfaringsudvekslinger og den fælles glæde ved idræt tilsammen skaber et af landets stærkeste idrætsmiljøer. Samtidig får du en uddannelse på enten gymnasiet eller handelsgymnasiet og tilbud om råd og vejledning i din personlige og individuelle planlægning af lige præcis din karriere.

Undervisere på golflinjen


Lars Larsson
Linjeansvarlig


Thomas Poulsen

Hvad er din passion?

Kontakt os