Volley

VOLLEYLINJEN PÅ COLLEGE

Målet med volleyball træningen på Sportstar College er, at udvikle dine tekniske, fysiske, taktiske og mentale færdigheder.

Du bliver inspireret af et miljø, der påvirker helheden i din dagligdag – et miljø, der lærer hver enkelt at prioritere og foretage valg.

VOLLEYBALL PÅ SPORTSTAR COLLEGE

Ikast KFUM Volley er en af de store rugekasser for unge talenter i dansk volleyball. Som elev på Sportstar College vil du opleve et miljø, hvor elitesport og studie går hånd i hånd.

Det tætte samarbejde mellem uddannelse, College, den traditionsrige klub, volleylinjen på Idrætsefterskolen i Ikast (ISI) og Talent Center Vest sikrer optimale betingelser for personlig og sportslig udvikling.

Du bliver inspireret af et miljø, der påvirker helheden i din dagligdag – et miljø, der lærer hver enkelt at prioritere og foretage valg. Desuden bliver du i stand til, at navigere i en travl og til tider stresset hverdag.

Et elitemiljø med unikke faciliteter

Din hverdag på Sportstar College foregår i nogle af de bedste rammer i Danmark. Midt i det unikke miljø ligger Sportstar College bestående af fire elevfløje og et fælleshus, ege-huset.

Med Sportcenter Ikast, ISI og Hyldgaard Hallerne indenfor cykel afstand er volleyballrammerne på College helt i top. Inden for 10 minutter på cykel, kan du komme frem til alle træningsfaciliteterne såvel som skolerne.

Uddannelse

Ungdomsuddannelserne i Ikast tager hensyn til dig som eliteidrætsudøver, uden at gå på kompromis med kvaliteten af din uddannelse. På Sportstar College træner du samtidig med, at du tager din studentereksamen på normeret tid.

STX/HF – Ikast-Brande Gymnasium tilbyder mange års erfaring med kombinationen af eliteidræt og uddannelse. Her kan du vælge imellem to forskellige STX studieretninger eller en HF uddannelse, som begge tager hensyn til dig som idrætsudøver.

HHX – Handelsgymnasiet i Ikast tilbyder en studieretning, som er målrettet din hverdag. Med en HHX i Sports marketing åbner du mange døre mod fremtiden.

IB Sport, som er en del af Ikast-Brande Gymnasium, giver eleverne mulighed for at kombinere deres idræt med en IB uddannelse (International Baccalaureate).

SPORTSTAR COLLEGE IKAST-BRANDE

Sportstar College Ikast-Brande er et tilbud til landets største talenter indenfor en række af Danmarks mest udbredte idrætsgrene. Sportstar College er for dig, som vil noget med din sport, og for dig som er tændt af tanken om at udvikle dig i et elitemiljø rundet af en by med en lang tradition for topsport. Det unikke ved Sportstar College Ikast-Brande er adskillige idrætsgrene samlet under samme tag.

Målet er, at synergien, inspirationen, vidensdelingen, de faglige erfaringsudvekslinger og den fælles glæde ved idræt tilsammen skaber et af landets stærkeste idrætsmiljøer. Samtidig får du en uddannelse på enten gymnasiet eller handelsgymnasiet og tilbud om råd og vejledning i din personlige og individuelle planlægning af lige præcis din karriere.

Undervisere på volleylinjen

Volleytræner


 Paw Harder

  Linjeansvarlig, Volley

  Paw_harder@me.com

Hvad er din passion?

Kontakt os