Træning

Træningen på IBG Fodbold college

Vi sikrer kompetent og målrettet træning, leveret i tæt samarbejde med Ikast-Brande Gymnasium (IBG), Idrætsskolerne Ikast (ISI) samt IFS-fodbold og ikke mindst FC Midtjyllands akademi.

Dagligdagen finder sted i tæt samarbejde klubberne imellem, i form af erfaringsudveksling omkring træningsmetoder, konstant inspiration fra træningssamarbejdet med FCM´s akademi og en vedvarende dialog om de krav, der stilles til en fodboldspiller på højt niveau.

Vi tilbyder specifikke og individuelle planer for året med udgangspunkt i spillernes egen prioriteringer og mål for sæsonen.

De personlige mål og ambitioner afdækkes og lægges fast gennem personlig samtale med trænerne. Fokusområderne i træningen tilpasses den enkeltes niveau og ambition.

Der tilbydes individuel teknisk træning alt efter, hvad den pågældende har brug for. Den fysiske træning tager udgangspunkt i, hvad der passer bedst for fodboldspillere med hensyn til styrke- og konditionstræning.

Styrkelsen af det mentale prioriteres højt. Fodboldspillerne udrustes med psykologiske redskaber til at udvikle sig såvel sportsligt som personligt. Men får samtidig værktøjer, der kan anvendes i tilværelsens pressede situationer i al almindelighed.

Træningsmængden

  • 3 ugentlige træningspas på IBG Fodboldcollege, alle træningerne er fodboldrelaterede.
  • Klubtræninger kan være i lokal klub tæt på dit hjem og det kan også være i Ikast FS hvor der er 3 ugentlige træningspas, tilrettelagt efter sæsonen.
  • Mulighed for 1 -2 individuelle tilrettelagte fysiske træningspas om ugen (selvtræning i styrkelokalet i Sportscenter Ikast)

Trænere og kontaktpersoner på fodboldlinjen

Thomas Søby
Linjeansvarlig
E-mail: ts@ikast-gym.dk
Tlf.: 51 78 57 86

Peter Nielsen
Målmandstræner
Tlf.: 40 89 23 10


Frank Kristensen
Træner
E-Mail: frank_r_k@hotmail.com