Forside

Mod til at følge drømmen?

Velkommen til vores hjemmeside. Her kan du finde oplysninger om et ophold på Sportstar College, inden for lige netop din idrætsgren.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os på mail: info@sportstarcollege.dk eller telefon 69 13 98 84.

På Sportstar College Ikast-Brande kan du følge drømmen om en idrætskarriere, uden at gå på kompromis med din uddannelse.
Gennem et tæt samarbejde med STX, HF, HHX & IB-Sport, er det muligt for unge elitesportsfolk at bo på Sportstar College Ikast-Brande, samtidig med at de uddanner sig og lever en næsten professionel idrætstilværelse.

Hvad er din passion?

Sportstar College har lavet et samarbejde med CSUSA.

Dette samarbejde er skabt, for at give vores elever de bedste muligheder for at gå fra gymnasiet til en universitetsuddannelse, på et amerikansk College, samtidig med at man fortsætter drømmen med elite sport.

CSUSA har allerede hjulpet flere af vores tidligere elever på vejen "over the pond". Og de vil gerne hjælpe mange flere af jer.

Om CSUSA:

College Scholarships USA (CSUSA) giver atleter med ambitioner om også at få sig en god uddannelse, muligheden for at kombinere højere uddannelse med sport på højt niveau ved amerikanske colleges.

Vi finder muligheder for attraktive og eftertragtede sports scholarships på de ca 4,000 skoler, der findes i USA og vi fungerer som en rådgiver og vejleder for vores student-athletes, som står overfor det vigtige valg – nemlig at vælge den rette skole og hold.

Vi har siden 2007 hjulpet over 2300+ studerende, fra hele verden, med at studere og deltage i college sport med sport scholarship, indenfor mange forskellige sportsgrene.

Vores service gør en universitets-uddannelse i USA økonomisk opnåelig og sørger samtidig for, at vores klienter kan opfylde deres sportslige såvel som akademiske ambitioner.

I CSUSA er vi eksperter på alle regler i de forskellige collegedivisione, evaluering af scholarshipmuligheder for atleter, skoleansøgningsprocessen,  visumprocessen og resten af det omfattende papirarbejde, som følger med at skulle til USA på college. Vi har et stort netværk i USA og har hjulpet atleter til skoler i 48 forskellige stater i USA.

Vi har siden 2007 oparbejdet et fantastisk rygte både i og udenfor USA for at hjælpe unge, talentfulde atleter med sin college-rekrutteringsproces.

Læs mere om dem via linket her:
Sportstar College er stolte over at kunne give vores elever endnu en mulighed for at dyrke drømmen kombineret med uddannelse.

Hjælp Sportstar College med at veksle 20.000 til 250.000 kroner

Hvis det lykkedes Sportstar College at indsamle 100 gaver á mindst kr. 200,-, så er vi igen med i puljen for momskompensation. Det betyder at vi har mulighed for at få ca. 250.000,- tilbage fra SKAT. Sådan hjælper du Sportstar College:

Send kr. 200,- (du må gerne give mere, hvis du har lyst) på følgende måde:

Du kan bruge Mobilpay: 12610 eller Du kan overføre via banken til Reg.nr. 2760 Konto nr. 4377 821 624 Skriv navn og cpr nr. så vi kan identificere dig som indbetaler.

På forhånd tak for hjælpen

Kontakt os