Vandrehjemmet

VANDREHJEMMET PÅ SPORTSTAR COLLEGE IKAST-BRANDE

Vandrehjemmet på Sportstar College består af 5 værelser med 22 sengepladser. Der er bad- og toiletfaciliteter tilknyttet værelserne. Der kan evt. være mulighed for at låne yderligere værelser i forbindelse med afholdelse af træningslejr på Sportstar College.
Benyttelse af områdets og byens træningsfaciliteter, sker gennem kontakt til de forskellige foreninger. Sportstar College hjælper med overnatningsmuligheder og evt. forplejning, hvor der både er mulighed for at tilkøbe morgen-, middag- og aftensmad.

Sportstar College Ikast-Brande er et elitecollege som indeholder og koordinerer hverdagen for over 100 elitesportsfolk i alderen 16 - 20 år.

De bor på Sportstar College mens de går på Ikast gymnasium eller Handelsgymnasiet, hvor de tager deres studentereksamen på 3 år samtidig med, at de dyrker deres idræt på eliteniveau.

Sportstar College har følgende linjer: FCM fodbold akademi, Håndbold (Ikast Håndbold og IFS Håndbold), Golf DJGA og PGA, Badminton Ikast FS, Cykling Herning Cykelklub og Ikast KFUM Volleyball.

Et elitemiljø med unikke faciliteter

Din hverdag på Sportstar College foregår i nogle af de bedste rammer i Danmark. Midt i det unikke miljø ligger Sportstar College bestående af tre elevfløje og et fælleshus, ege-HUSET.

Med IFS baneanlæg, Stadome og Ikast Stadion lige udenfor døren er fodboldrammerne på College helt i top. Inden for 10 minutter på cykel kan du komme frem til alle træningsfaciliteterne såvel som skolerne.

Uddannelse

Ungdomsuddannelserne i Ikast tager hensyn til dig som eliteidrætsudøver uden at gå på kompromis med kvaliteten af din uddannelse. På Sportstar College træner du samtidig med, at du tager din studentereksamen på normeret tid.

STX/HF – Ikast-Brande Gymnasium tilbyder mange års erfaring med kombinationen af eliteidræt og uddannelse. Her kan du vælge imellem to forskellige STX studieretninger eller en HF uddannelse, som begge tager hensyn til dig som håndboldspiller.

HHX – Handelsgymnasiet i Ikast tilbyder en studieretning, som er målrettet din hverdag. Med en HHX i Sports marketing åbner du mange døre mod fremtiden.

IB Sport, som er en del af Ikast-Brande Gymnasium, giver eleverne mulighed for at kombinere deres idræt med en IB uddannelse (international Baccalaureate).

SPORTSTAR COLLEGE IKAST-BRANDE

Sportstar College Ikast-Brande er et tilbud til landets største talenter indenfor en række af Danmarks mest udbredte idrætsgrene. Sportstar College er for dig, som vil noget med din sport, og for dig som er tændt af tanken om at udvikle dig i et elitemiljø rundet af en by med en lang tradition for topsport. Det unikke ved Sportstar College Ikast-Brande er hele seks idrætsgrene samlet under samme tag.

Målet er, at synergien, inspirationen, vidensdelingen, de faglige erfaringsudvekslinger og den fælles glæde ved idræt tilsammen skaber et af landets stærkeste idrætsmiljøer. Samtidig får du en uddannelse på enten gymnasiet eller handelsgymnasiet og tilbud om råd og vejledning i din personlige og individuelle planlægning af lige præcis din karriere

Hvad er din passion?

Kontakt os